20 Haziran 2014

Kiehl`s // Ultra Light Daily UV Defense Güneş Kremi

Kiehl`s Ultra Light Daily UV Defense Güneş Kremi, 60ml, 109TL


Aslında bu yazı tüketmek istediğim BB kremlerimle idare ederek geçirmeyi planlıyordum ama Kiehls`in Clearly Corrective leke serumunu kullanmaya başlayınca, daha yüksek bir güneş korumasının daha faydalı olacağını söyleyip, bu kremi de denemem için gönderdi Kiehl`s.


İyi ki de göndermiş çünkü şimdiye kadar kullandığım güneş kremleri içerisinde en sevdiğim, an başarılı bulduğum krem oldu. Önümüzdeki yıllarda da devamını getireceğim yüksek ihtimalle.


** SPF 50 PA +++ gibi oldukça yüksek ve güçlü bir koruması en kayda değer özelliği. 
** Cildi yağlandırmıyor ki benim gibi yağlı ciltler için aksi bir ürün direk çöp olabiliyor. Sabahtan sürdüğümde gün içinde ya da sonuna doğru herhangi bir yağlandırma, dolayısı ile sivilce vs. gibi bir sorun yaratmadı bende.


** Yapısı oldukça ince, kolay yayılıyor, beyaz bir tabaka da kalmıyor zaten ince yapılı olunca. Sürdükten kısa süre sonra da emiliyor, 10-15 sn sonra rahatça fondöten uygulayabiliyorum, herhangi bir yapışıklık hissi bırakmıyor. 
** 60 ml gibi oldukça avantajlı bir ambalajı var.

** Herhangi bir dezavantajı var mı derseniz de; sıkılan ucu biraz daha küçük olmalıymış bence, çok küçük miktarları yeterli geliyor çünkü. Bir de içeriği biraz daha temiz olsaymış keşke.


Yine de net olarak söylemem gerekirse oldukça beğendiğim ve yağlı ciltli biri olarak sorunsuz kullandığım, tavsiye edebileceğim bir ürün. Özellikle güneş lekesi, sivilce lekesi konusunda hassas ciltlerin ve leke serumu kullananların 25-30 SPF`den biraz daha yüksek ürünler seçmesinde fayda var sanıyorum. 

Güneş kremi arayışındaysanız, Kiehl`s Ultra Light Daily UV Defense`e de mutlaka bir bakın derim. Bugüne kadar Kiehls`den denediğim 8-10 ürün içerisinde 2. favorim oldu kendisi. (İlki Argan Body Lotion, ona cidden bayılıyorum) 

PS: Kiehl`s mağazalarına ulaşamıyorsanız, telefonla sipariş seçeneğini kullanabilirsiniz, şu yazımda telefonla yaptığım alışverişin detaylarından bahsetmiştim okumak isterseniz.

1 yorum:

  1. bu kaar memnunn kaldıysan hazır bende arayıştayken bunu düşünebilirim :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli