4 Haziran 2014

Cilt Bakımı // Favorilerim

Son zamanlarda cilt bakımı rutinimde kullanıp da memnun kaldığım ürünleri kısa kısa yazmak istiyorum.  


Clinique Anti-blemish Serisi; bu seriden daha önce bir çok sefer bahsettiğimi hatırlıyorum. Nemlendircisi hariç, köpük-tonik-maske üçlemesinden çok çok memnunum. Bitirdiğim kaçıncı şişeler hatırlamıyorum. Fakat bu elimdekiler de bitince biraz değişiklik yapmak istiyor artık gönlüm.

Kiehl`s Clearly Corrective Dark Spot Solution, Leke Serumu; Kullanmaya başlayalı çok uzun bir süre olmadığı için lekeler üzerindeki etkisi hakkında birşey diyemiyorum henüz ama bu listeye dahil etmemin sebebi, cildimi çok güzel nemlendirmesi ve yağlandırmadan yumuşacık yapması. Sürdükten sonra bıraktığı hissiyatı çok beğeniyorum. 

Bioderma Sensibio H2O; Ne kadar alternatifi çıkarsa çıksın, Bioderma`dan vazgeçemeyeceğim sanırım. Son zamanlarda piyasaya çıkan benzer ürünlerin hemen hepsini denedim ama bana göre Bioderma onlardan daha başarılı. Yalnız şu pompalı kapak gözüme çok hoş gözükse de, pratik şekilde kullanamadım. Bir sonraki şişe de klasik dökmeli kapağı tercih edeceğim.

Oral B Şarjlı Diş Fırçası; hem daha uygun fiyatlı olan eski mavi versiyonunu, hem de pembe yeni versiyonunu kullandım uzun süre. Eski versiyonunu da (ama daha çok yeni versiyonunu) çok başarılı buluyorum ve asla vazgeçemeyeceklerim arasına koyuyorum. Elle diş fırçalamaya kıyasla çok daha başarılılar ve fiyatları da oldukça uygun. (35-70TL) Önümüzdeki günlerde daha ayrıntılı yazmak istiyorum.

Ve Clarisonic Mia 2; Ben de Clarisonic Mia`dan oldukça memnun kalan kısmındayım. Muhteşem değil, cildimi yeniden yaratmadı, tüm cilt sorunlarımı bitirmedi ama verdiğim paradan da pişman etmedi. Aldığım günden beri düzenli kullanıyorum ve  cildim büyük ölçüde daha sağlıklı gözüküyor. Başka makyaj ya da cilt bakım ürünlerinden tasarruf yapılıp, bütçe ayrılması gereken bir ürün bence. İlerleyen günlerde daha ayrıntılı yazısını yazacağım onun da. 

Kiehl`s serumun leke etkisini henüz bilemediğimden onu bir kenara ayırıyorum ama kalan ürünler benim dönüp dönüp kullanacağım, vazgeçemeyeceğim temel cilt bakım ürünlerim.

3 yorum:

  1. Bioderma'dan ben de vazgeçemiyorum. Ben pompalı kapağı daha pratik bulmuştum. Şişeyi yerinden bile kaldırmadan disk pamuğu bastırıp ürünü alıyordum hemen :)

    YanıtlaSil
  2. Biodermayi ben göz makyajimi cikartmak icin seviyorum, cok basarili, ama dedigin gibi normal kapak daha pratik :) Güzel bir post olmus, keske lekelere karsi etkili olsa Kiehls hemen alirim :) , bu aralar LaRochePosay bir ürün cikartmis ama bloglarda hic yorum yok, denesemmi diye düsünüp duruyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Viva makyaj; Lrp'nin urununu duymadim, ona da sans verilebilir fiyati cok degilse. Kiehls ile ilgili bir sure sonra fikrim olustugunda yazacagim mutlaka

      Sil

Yorumlarınız değerli