12 Haziran 2014

Alışveriş // Kiehl`s

Son zamanlarda Kiehl`s denemem için birkaç ürün gönderince ve bunlardan memnun kalınca, yine aklıma düşen markalardan bir tanesi oldu. Genelde bir markayı takıntı haline getirip bütün ürünleri toplamadan rahat edemeyen bir insanım. Kiehl`s ile de bu şekilde olacak gibi gözüküyor. 

Kiehls`in online satışı yok bildiğiniz gibi, mağazası da sınırlı sayıda, sınırlı yerlerde. Bu yüzden mağazaya çok nadir gidebiliyorum. Daha önce de 2-3 sefer yaptığım telefonla alışverişten oldukça memnun kaldığım için yine aynısını tercih ettim. 


Telefonla alışveriş için Kiehl`s Bağdat Caddesine 0850 221 34 83 numaralı telefondan ulaşıyorsunuz. Almak istediğiniz ürünlerin ayrıntısına, içeriğine ve fiyatına siteden bakabildiğiniz için ürün seçmek de çok zor olmuyor. 


Denemek istediğiniz ürünlerin testerlarını da isteyebiliyorsunuz. Ben 2 ürünün testerını istemiştim ama oldukça bonkör davranmışlar, bir de hoş bir makyaj çantasının içine yerleştirmişler ki, açınca çok hoşuma gitmişti.


Ben telefonla görüştükten sonra mail üzerinden iletişimi tercih ediyorum, bana gönderilen hesap numarasına ürün ücretini yatıyorum ve bir sonraki gün ürünüm fişi ile beraber kargolanıyor. Yani ücreti Çarşamba yatırdıysam Perşembe onaylanıyor, Cuma günü kargoya veriliyor. Şimdiye kadar yaptığım alışverişlerin tümü Aras Kargo`ya verildi ve 3 lira civarında kargo ücreti ödedim. 

Bu sefer Pıneapple Papaya Facial Scrub, meyve ekstreleri içeren bir yüz peelingi aldım. Ürün alışkın olduğumuz peelinglerden çok daha az tanecikli ama benim beklentim de bu yönde olduğundan çok sevdiğim bir ürün oldu. En kısa zamanda bahsedilecek ürünler arasında yerini aldı.


2 yorum:

  1. Servis harikaymis, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Kiehls'ın bu çantalarına bayılıyorum, bende bir de büyük boyu var, seyahatlerde çok kullanışlı oluyor.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli